Header Image - ATLANTIDA TRIP

Despre Noi

Atlantida Trip a luat nastere in urma nevoii noastre de a gasi un furnizor de incredere pentru un serviciului de transport sigur fie el de natura business fie de relaxare. Atlantida Trip ofera certitudinea punctualitatii si isi propune ca serviciile furnizate sa nu suplineasca doar nevoia de transport ci sa ofere o intreaga experienta premium, garantata atat prin intermediul vehiculelor pe care le pune la dispozitie cat si prin prisma experientei soferilor a caror selectie si instruire este rezultatul unui process complex menit sa sustina siguranta si confortul dvs..

Ce putem face pentru dumneavoastra?

Transfer aeroport

Pentru a solicita un serviciu de transfer aeroport va rugam sa ne contactati , fie telefonic, prin email sau accesand pagina Contact.

Vom raspunde in cel mai scurt timp pentru a onora comanda dumnevoastra.

Turul Bucurestiului

Bucurestiul nostru sau Micul Paris ofera multe atractii cum ar fi  muzee, palate, locuri de promenada si nu in ultimul rand restaurantele cu specific Romanesc .Promitem ca veti vizita locurile care inca amintesc de perioada “Belle Epoque” dar si cele mai noi zone ale orasului.  Va stam la dispozitie 24/7/365, fie telefonic, prin email sau accesand pagina Contact

 

Calatorii

Chiar daca va aflati pentru prima data in Romania si timpul liber este scurt venim cu o lista intreaga de propuneri pentru a vizita Romania.

Oferim o gama completa de organizare a timpului liber.

Va stam la dispozitie 24/7/365, fie telefonic, prin email sau accesand pagina Contact

Inchiriaza o masina

Atlantida Trip iti pune  la dispozitie o gama variata de masini pentru inchiriat fara sofer si fara limita de kilometri la un pret accesibil tuturor in functie de clasa.

 

In momentul de fata ne axam pe transfer privat catre aeroport si de la Aeroportul Otopeni oriunde in tara!

Translate »